Terra-creative

Aanmelden Kunstenaars

Hoewel de exposities georganiseerd worden onder de vlag van Terra-Creative wil ik dit een open samenwerkingsverband laten zijn van,voor en door de kunstenaars zelf. De manier van organiseren kost tijd en geld. Daar is geen ontkomen aan. En je kan niet verwachten dat ik ga werken voor de kosten van jullie expositie. Als je geinteresseerd bent om regelmatig te exposeren, tegen geringe kosten en met een goede promotie, waarbij je werken indien gewenst ook online te koop zijn, schrijf je dan nu in en meng je in het overleg en beslis mee.

Ik heb een concept uitgewerkt met een viertal mogelijke uitvoeringen met elk een eigen prijskaartje en serviceniveau. Na je aanmelding ontvang je PDF bestand waarin alle voorwaarden en omstandigheden zijn uitgewerkt. Nog niks ligt vast, we zijn de mogelijkheden nog aan het uitwerken en jouw input is ook van belang.

Wil je meedoen ? Mail naar 2M2expo@terra-creative.eu je ontvangt dan zo spoedig mogelijk alle informatie.

Volg de meest actuele info via onze FaceBook pagina : https://www.facebook.com/2squareMeter/


Financieel, dat blijft toch een Dingetje...


Terwijl ik het Concept zat te bedenken en gaandeweg mijn posts op de FB-pagina plaatste had ik natuurlijk het hele plaatje nog niet compleet. Nu ik alle uit te voeren acties op een rijtje heb is het ook makkelijker te bepalen waar de werkelijke kosten en bespaar mogelijkheden zitten. Wie betaald wat en wanneer en voor wat. Ik heb dit Concept in de eerste plaats voor mezelf uit zitten denken want ik wil exposure en een minimum aan kosten. Dit kan in samenwerking met bedrijven heel rendabel worden. Niet in de aanloop maar vooral op iets langere termijn. Voor de bedrijven kan het lucratief zijn om via mijn marketing ook exposure te krijgen waar zij zelf niet zouden adverteren of zichtbaar zijn. Dat er aantoonbaar exposure en respons is kan bedrijven bereidwillig maken hier ook een financiële vergoeding tegenover te stellen.

Hoe zit dat dan met de collega kunstenaars, waar zit voor jullie de Return On Investment ?

Een kleine opsomming;

Persoonlijke webshop pagina's , Introductie en de werken die je exposeert.
Bestellingen centraal geregeld en afgehandeld
Jouw introductie op onze weblog->-> Link naar webshop, link naar je eigen site indien van toepassing , indien gewenst contact gegevens, locatie.
Elk van jouw werken op onze weblog->-> Link naar webshop, je kan hier ook aangeven of het origineel te koop is.
Weblog artikelen worden allemaal via een publicatiecyclus getoond op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google+ Dit is een constante stroom die alleen wordt onderbroken door toevoeging van nieuwe mededelingen.

In samenspraak met jou wordt je presentatie ingedeeld.
We gebruiken hoogwaardige prints van de werken in de webshop. Doordat evt. de vervangwaarde ten opzichte van het origineel zo gering is, is het niet nodig verzekeringen af te sluiten. (Printing on Demand dus geen voorraad)
Er wordt voor een klantenfolder/flyer gezorgd, met relevante info over jou en je werk. Standaard info 2M2Expo is voorgeprint, kunstenaars info wordt hier geprint. Er hoeft dus niet meer dan nodig afgedrukt te worden.
Vanaf de Expo locatie kunnen klanten direct kopen op je verkooppagina's mbv een smartphone.
Elke maand wisselen de Expo's van locatie, werken worden dus regelmatig aan een ander publiek gepresenteerd.

Indien je dat wenst kan er van de werken van je expo een Portfolio gemaakt worden. PDF en/of Drukwerk (Kostprijs print ready maken € 75,- ongeveer)
Je kan ook aanbieden om je werken op een groter formaat en ander materiaal te laten printen, denk aan canvas of dibond.

NB op je profiel pagina wordt het logo en bedrijfs info getoond van het bedrijf waar je expo is.
      Van elke expo wordt in FB een evenement aangemaakt.