Terra-creative

Welcome at vof Terra-Creative, how can we help you today?

Gorgon Grandchild

De Gorgonen waren drie afgrijselijke zusters, dochters van twee zeegoden. Van deze drie was Medusa de bekendste. Dit zou haar dochter kunnen zijn. De achtergrond bestaat uit de markt van Trajanus nabij het Foro di Augusto in Rome. De met eieren bezaaide vlakte is een broedplaats van Pinguïns en Stormvogels op de Falkland Eilanden. Ook zee gerelateerde creaturen.

Klik de afbeelding voor meer informatie

You can have my cherry dear.

Om het vakantiegevoel vast te houden is op de voorgrond een stel in strandstoelen geplaatst, zij komen van de cover van een populair wetenschappelijk magazine. Beiden genieten van een glaasje, ze klinken. In deze mini-botsing zit het detail dat de titel verklaart. Dit detail komt uit een andere collage met een waterpolospeler in een wijnglas, genaamd Turmoil in a glass of wine.

Klik de afbeelding voor meer informatie

Turmoil in a glass of wine

Praten over je favoriete sport tijdens een etentje kan al gauw tot vreemde visioenen leiden. De hectiek van het dagelijkse leven, sporten, werken, ontspannen, uit eten, een glaasje wijn.....

Zoals altijd, alles tegelijk.

Klik de afbeelding voor meer informatie

King Trumpet's Tower

When King Trumpet's loud mouth

finally explodes,

his empire collapses

and his bloody golden castle crumbles;

his starved people, dressed in rags,

will be stopped in their escape

by this Great Wall

paid for by the neighbors.

Maybe, just maybe,

some Black Knight

may come to save

your sorry ass again.


Klik de afbeelding voor meer informatie

Penguin look-alike contest

Een gure koude kust wordt bestormd door religieuze pinguïn lookalikes. Kennelijk vermomd om op de plaatselijke bevolking te lijken die vrijwel uitsluitend uit pinguïns bestaat. Maar ook hier heeft de vooruitgang niet stilgestaan en de eerst toeriste is al aan het strand gearriveerd. Kennelijk wordt hierdoor het territorium gedrag van de religieuzen getriggered.

Klik de afbeelding voor meer informatie