Terra-creative

Bestel informatie
Archivals,multiples,unicums en giclee prints

Home printed Archivals and multiples & Unicums.


Wij printen onze reprints gedeeltelijk zelf. In standaard maten van A6 tot en met A3 formaat.
Dit zijn beperkte oplages waarvan elk exemplaar genummerd en ondertekend is.
Indien gewenst kunt u een echtheids certificaat mee geleverd krijgen.
Wij printen op een Epson Workforce met speciale inkten die 100 jaar kleurecht blijven. Wij printen op hoogwaardig papier van een Italiaanse papiermaker, absolute fine art kwaliteit. Sommige prints zijn met de hand nabewerkt met hoogwaardige inkten, verf of potlood.

Deze prints kunt u uitsluitend bij ons kopen tijdens onze exposities of op de kunstmarkten. Tenzij u zich op de nieuwsbrief abonneert want via die weg worden de werken ook aangeboden.

Prijzen Collage-prints

We hanteren een eenvoudig prijzenschema en voor elk formaat print geldt er een oplage limiet.
Eenmaal uitverkocht is uitverkocht !  Het maximale formaat is A3.


FormaatOplagePrijs per stuk
A350€ 50,00
A4100€ 20,00
A5200€ 5,00
A6600€ 1,50


De reden dat wij geen originelen van onze collages verkopen heeft voornamelijk met de houdbaarheid te maken. Immers collages zijn opgebouwd uit papier van uiteenlopende kwaliteit variërend van krantenpapier tot glossy boekillustraties. Ook de gebruikte lijm heeft na verloop van tijd uitwerking op de gebruikte materialen.

Door op hoge resolutie in te scannen en te printen met hoogwaardige apparatuur en inkten creëren we een maximaal resultaat met een aanvaardbare houdbaarheid op archiefkwaliteit.

Boeken & portfolio's

Behalve deze reprints komen onze werken beschikbaar in boekvorm.

Het plan is om ook van andere kunstenaars boekwerken uit te gaan geven.
Voor meer informatie /uitgeverij/portfolio

Wil je in eigen beheer een boek uitgeven dan kunnen we je helpen./uitgeverij/boek-uitgeven

Reprints in elk formaat op alle mogelijke materialen !

Via de menu optie prints kunt u alle hier gepresenteerde werken bestellen via de Bestel knop.

Zoals u ziet zijn er bij de werken nog geen prijzen gepubliceerd, dat komt omdat deze volledig afhankelijk zijn van het formaat en het materiaal en de afwerking die u tijdens het bestel proces kiest. Op onze pagina materialen kunt u zien welke mogelijkheden er zijn.

Het bestel proces loopt via Werk aan de Muur deze leverancier verzorgt voor ons het afdrukken op het door u gewenste formaat en materiaal en regelen de bezorging bij u thuis. Ook verzorgen zij voor ons eventuele klachtafhandeling en retouren in het geval dat er gebreken zijn aan het geleverde materiaal. Bijna al onze werken worden hier geprint. Voor bijzondere wensen kunt u altijd bij ons terecht via /contact-media en anders via de messenger knop op de website. We staan altijd voor u klaar !