Terra-creative

Klachten over Werk aan de Muur bestellingen.

Werken die u heeft besteld via onze Werk aan de Muur Shop vallen geheel onder verantwoording van Werk aan de Muur. Wij hebben geen zeggenschap of invloed op hun procedures, productie of planning. De gehele afhandeling van bestelling tot aflevering wordt door Werk aan de Muur geregeld. Eventuele klachten of vragen zult u dan ook moeten richten aan hun Helpdesk.

Bel voor vragen, spoedopdrachtjes en meer. Bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren (9-17). 023 205 22 44

Liever contact per email? E-mail gerust met je wensen, vragen en meer. (Aanbevolen) info@werkaandemuur.nl

Ondervind u problemen met Werk aan de Muur, dan zijn wij daarin geinteresseerd. Deel uw ervaringen met ons, liefst met een copie van uw email correspondentie. Waar mogelijk zullen wij zeker bemiddelen.
Zend uw probleem naar
Klacht@terra-creative.eu


Klachten over bestellingen via onze Website

Klinkt misschien lomp, maar BEL ONS NIET!! Wij zijn geen bedrijf en niet 24/7 beschikbaar, maar twee kunstenaars hard aan het werk in ons atelier. Op het moment dat u belt staan wij net glas te snijden, te schilderen, te lijmen of met onze handen in het cement. Kortom dit komt altijd ongelegen. Bovendien staat onze telefoon vaak uit of zijn we ergens op locatie waar we toch al niks voor u kunnen doen op dat moment.

Stuur ons alstublieft een EMAIL Klacht@terra-creative.eu Wij checken elke avond onze Email, zelfs als we op vakantie zijn. Omschrijf duidelijk uw klacht en vertel ons wanneer we u het best kunnen bellen. Vergeet niet te vermelden wie u bent en wat uw telefoonnummer is. Wij bellen u zeker terug!

Dit geeft ons de gelegenheid om alle bij ons beschikbare gegevens erbij te zoeken zodat we weten waar we over praten. Wees ervan verzekerd dat wij elke vraag of klacht bloedserieus nemen er daar zonder meer de benodigde tijd aan zullen besteden.

Retouren

In principe accepteren wij geen retouren. Zeker niet zonder overleg. Uw bestelling is op uw verzoek geprint, gesigneerd en genummerd en het Echtheids Certificaat is op uw naam gezet. Kortom een maatproduct op uw naam.

Er is echter één uitzondering, als uw bestelling beschadigd is aangekomen.

Om in aanmerking te komen voor vervanging of vergoeding verwachten we het volgende van u;

U fotografeert de beschadigde verpakking
U fotografeert het beschadigde werk
U fotografeert het Echtheids Certificaat.
U mailt ons uw klacht met de foto's in de bijlage Klacht@terra-creative.eu

Hiermee kunnen we onze claim naar de koeriersdienst onderbouwen.

Vervolgens zend u ons;

De beschadigde verpakking,
het beschadigde werk.
en het Echtheids Certificaat

Na ontvangst en inspectie besluiten wij of wij uw werk vergoeden of vervangen, al naar gelang de afspraak.

De retourzending is voor uw rekening. Het vervangen van het werk is kosteloos. Teruggave van de aanschafkosten beperkt zich tot de waarde van het werk, dus zonder de verzend en verpakkingskosten.