Terra-creative

Uw eigen boek uitgeven

Wij hebben de ervaring en mogelijkheden om u te helpen uw eigen boek uit te geven. We begeleiden u in alle aspecten vanaf het basis idee tot aan de realisatie van uw uiteindelijke uitgave. Mail ons voor een afspraak. publish@terra-creative.eu

Zie hier ons Stappenplan voor kleine uitgaven.

Portfolio's

Mooi vormgegeven portfolio van uw eigen werk als presentatie materiaal voor uw klanten.

Salontafel boekwerk of magazine style, welke vorm dan ook we helpen u de meest perfecte presentatie tool te verwezenlijken.

Mail ons voor een afspraak. publish@terra-creative.eu

Zie hier ons Stappenplan voor Portfolio's.

Onze Publicaties

Van onze eigen werken maken wij regelmatig publicaties in de vorm van boeken en kleine magazines.

Wij werken samen met een aantal Printing on Demand Publishers.

Allereerst met Werk aan de muur waar wij onze prints laten drukken die we online aanbieden. Via een simpele knop bij de gewenste foto komt men in de bestel en betaal module van Werk aan de Muur waar formaat en materiaal worden geregistreerd en vervolgens de betaling wordt afgehandelt. Werk aan de Muur verzorgt vervolgens het drukken, bezorgen en de Customer Service. Dat neemt ons veel werk uit handen en de klant veel zekerheid ten aanzien van de kwaliteit van de afhandeling.

Dan is er Brave New Books waar wij boeken laten afdrukken waar meer eisen zijn ten aanzien van afwijkende formaten. Wij hebben hier een account waarmee we ook voor andere publicisten werk kunnen aanbieden. Het bestellen van de boeken loopt dan via ons door middel van een dedicated site of indien gewenst via het Centraal Boekenhuis en Bol.com. Deze laatste opties zijn echter een aanslag op je winstmarge.

Voor onze Specials en grootformaat prints vertrouwen wij volledig op Fotogeschenk.nl, anders dan de naam doet vermoeden is dit een all round kwaliteits fotolab waar men werkelijk alles kan drukken. Van museum kwaliteit prints op papier tot supergroot canvas in aluminium wissellijst, ook prints op hout en tuindoek zijn mogelijk. Fotobehang en zelfklevende raamdecoraties kunnen ook verwerkt worden. Wil je als prof het uiterste uit je materiaal halen kijk dan eens op hun site.

Wij hebben hier een White Label account waarmee we naast een aanzienlijke korting ook de mogelijkheid hebben om onder eigen naam top kwaliteit te leveren.

On line voorbeelden

Wij maken gebruik van Issuu.com om een pdf versie (inclusief links naar verkoop sites) on line te zetten. Hiermee kunnen wij werken presenteren op de social media zoals je hieronder kunt zien.
Als je zelf veel publiceert is het handig om hier een Pro abonnement te nemen.

Hier wat voorbeelden,
1 Otherworld the Collages Serie I, fotoboekje op A5 formaat voor eigen gebruik als presentatie materiaal.
2 Introduction to Ceramic Tile Mosaics, A5 boekje gebruikt als hand-out bij workshops.
3 Wolken panorama Catalogus 2014, A5 magazine, promotie materiaal.